Körkortsteori i Västervik

Vi erbjuder både digital teori och teoriböcker i Västervik.
Båda dessa ingår in våra startpaket och intensivkurs, men kan också köpas separat i ett teoripaket. Då får du både digital teori och böckerna.


Teoriböcker

Teoriböckerna som vi tillhandahåller är utgivna av STR, Körkortsboken, Körhäftet och Vägmärken & vägmarkeringar.

Körkortsboken
I Körkortsboken finns all körkortsteoriteori uppdelat på tolv kapitel. Varje kapitel har flertalet underrubriker.
Gemensamt för varje kapitel är tydlig text, många bilder och nyckelord i marginalen, som gör det lättare att hitta information om t.ex. väjningsplikt.

Körhäftet
I köhäftet beskrivs det hur du gör manövrerar och kör bilen m.m. Boken är indelad i 15 kortare kapitel, med förklaringar, bilder och frågor. Körhäftet är bra att ha med sig i bilen när man ska övningsköra privat, då den förklarar alla moment man skall kunna. Det finns också en utbildningsplan som man själv kan fylla i, i början av boken.

Vägmärken & vägmarkeringar
I den här boken finns bilder på alla vägmärken och vägmarkeringar som används i Sverige.
Till varje bild finns en förklaring med betydelse för vägmärket eller vägmarkeringen. Boken har många tydliga bilder och förklaringar.


Digitalt teoriprogram i Västervik

Det digitala teoriprogrammet som vi på City Trafikskola Västervik (körskolan) använder oss av heter Trafikskola online. Där kan du läsa teori, köra quiz och sluttest m.m. Det är en mycket omtyckt teoriprogram av våra elever.

Inlogg till Trafikskola online´s teori får du när du köper ett startpaket eller teoripaket. Har du redan fått en inloggningskod när du skrev in dig på City Trafikskola Västervik, att använda för att kunna boka körlektioner, så använder du samma inloggningsuppgifter för att komma åt den digitala teorin, den blir aktiv efter att vi låst upp den åt dig.

Rulla till toppen