Körlektioner i Västervik

Vi erbjuder flera olika sorters körlektioner i Västervik, ”vanlig” körlektion á 50 min, testlektion och körlektion helg á 90 min.

Körlektion i Västervik

En körlektion hos oss i Västervik ligger på 50 minuter, och kostar 820 kr.
Man får gärna boka två tider efter varandra för att köra en ”dubbellektion”. Bokar du själv på vår bokningssida kan du boka två tider (eller fler) efter varandra, så lägger vi ihop dessa sedan till en längre lektion. Tänk på att du får betala för 820 kr för varje 50 minuters lektion som du bokat.

Testlektion i Västervik

Om du är osäker på vilken nivå du är på i din körning, kan vi rekommendera dig att boka en testlektion hos oss i Västervik. Den ligger på 50 minuter och kostar 760 kr.

Under en testlektion får du provköra tillsammans med vår trafiklärare i antingen manuell eller automat bil, beroende på vilket sorts körkort du vill ta. Efter din körning samtalar ni och trafikläraren kommer fram till hur många körlektioner som han tror att kommer behöva. Antalet körlektioner han säger är en uppskattning, och kan således komma att ändras beroende på dina framsteg.

Körlektion helg i Västervik

Vi erbjuder våra elever en möjlighet att ha körlektion på helgen i Västervik, men då till ett något högre pris.
Väljer du att boka en körlektion i Västervik på en helgdag (lördag, söndag) kör ni i 90 minuter sammanhängande. En helglektion kostar 1750 kr.

OBS! Helglektioner ingår inte i våra paketpriser. De köps separat.

Rulla till toppen